Accessoires

Om eenvoudige papierbewerkingen nog makkelijker te maken, bieden we bijvoorbeeld een serie papiersnijders. Daarnaast levert Lamineerkoopjes een breed assortiment badges en clips. Voor de makkelijkste en meest flexibele manier manier van inbinden zijn klemruggen in verschillende kleuren en maten leverbaar.

Papiersnijders, snijmatten, klemruggen, badges & badgeclips. Bekijk hier ons aanbod van accessoires. Lamineerkoopjes: Betrouwbaar, snel en goedkoop!

Badges & Clips

Het breedste pakket badges, clips, badgehouders, losse clips, etc. In praktische hoeveelheden, in vele soorten en maten.


Klemruggen

De snelste en handigste manier van vellen inbinden, met klemruggen. Ook makkelijk weer los te maken. In vijf kleuren en 2 diktematen


Papiersnijders

Het handigste accessoire naast elke printer: een eenvoudige snijmachine! Om eeven een randje weg te snijden, vellen doormidden snijden, of zelf even wat visitekaartjes of naamkaartjes snijden. Lamineerkoopjes heeft de perfecte oplossing hiervoor. Handig en voordelig!

Papierversnipperaars

Als papier te vertrouwelijk is om zomaar weg te gooien is een papiervernietiger de snelste en handigste oplossing. De papierversnipperaars van Lamineerkoopjes zijn echte documentenvernietigers!


Bestellen via Lamineerkoopjes


Bij Lamineerkoopjes kun je veel verschillende documentafwerkproducten bestellen. Als je het voor 15:00u. bestelt ontvang je het de volgende werkdag thuis of op kantoor. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x