Papiersnijder

Sorteer op:

Sale
Deze rolsnijder snijdt maximaal 10 A4 vellen tegelijk, van 80 grams papier. De maximale snijlengte van deze papiersnijder is 330 mm. Metalen werkblad.
€19,95 €12,50
Albyco MCA4, professionele, opvouwbare A4 rolsnijder, max. 10 vellen 80 grams papier, inclusief maataanduiding
€23,60
Sale
Lamineren en snijden-combinatiepakket, Albyco A4-hoezenlaminator, lamineerhoezen en een handige A4-rolsnijder met extra voordeel: Bespaar € 8,00!
€31,95 €23,95
Deze rolsnijder snijdt maximaal 10 A4 vellen tegelijk, van 80 grams papier. De maximale snijlengte van deze papiersnijder is 440 mm. Metalen werkblad.
€27,95
Sale
A4 papiersnijder voor grotere stapels papier
€195,95 €129,95

Papiersnijden

Met een papiersnijder of snijmachine kun je op een eenvoudige manier je geprinte werk uitsnijden. Leg simpelweg het geprinte werk over de rand van de papiersnijder en schuif het mes over het papier, klaar!

Stappen papiersnijden

Bij het snijden van papier met een rolsnijder is het belangrijk om de volgende stappen na te lopen.  

1. Schuif het mes van de papiersnijder compleet naar de zijkant.
2. Pak het ongesneden, geprinte papier.
3. Leg deze op de papiersnijder, onder de aandruklineaal door.
5. Zorg ervoor dat het papier goed gepositioneerd is en precies op de rand van de papiersnijder ligt.
6. Leg het papier tegen de linker- of rechter zij-aanleg voor een exacte 900 hoek.
7. Schuif het mes naar de andere kant van de papiersnijder. De meeste rolsnijders klemmen het papier zodra het mes uit de rustpositie komt.

Professioneel eindresultaat met een papiersnijder

Het gebruik van een papiersnijder zorgt voor een keurige afwerking. Daar waar een schaar nooit mooi recht knipt, snijdt een papiersnijder dit wel. Hoe fraaier het eindresultaat, hoe meer voordeel je hebt bij het gebruik van een papiersnijder. Door in één snee precies recht te snijden komen er geen onregelmatigheden in het eindresultaat.

Denk bij de aanschaf goed na over het doel van de snijmachine. Wanneer je kleine posters uit wil snijden is een A3 papiersnijder verstandig. Wanneer je alleen A4 vellen of visitekaartjes wilt snijden voldoet een A4 snijmachine prima.

Stapelsnijder

Voor het snijden van grote stapels papier of dikker karton kan een stapelsnijder worden gebruikt. Leg het product tegen de rand en onder de opening. Met de hefboom kan meer druk worden uit geoefend dan met de standaard papiersnijder.

Papiersnijder kopen bij Lamineerkoopjes

Lamineerkoopjes koopt haar producten op grote schaal in, zo ook papiersnijders. Daarom kan Lamineerkoopjes topproducten voor zeer scherpe prijzen leveren.

Terug naar overzicht accessoires

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x