Veilig online betalen

Veilig en snel een betaling uitvoeren via Mollie.
Lamineerkoopjes maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssysteem voor iDeal, Bancontact / Mister Cash. Met Mollie kun je veilig en snel een betaling uitvoeren in je eigen taal.
 
Lamineerkoopjes biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Lamineerkoopjes kun je betalen met de volgende  betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.
iDeal Vooruitbetalingen via je eigen bank met iDeal. Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.
PayPal Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op www.albyco.com
België De online betaalmethodes die voor onze klanten uit België beschikbaar zijn: Belfius (ook voor Nederlandse klanten), KBC/CBC en ING Homepay.
Duitsland Voor onze Duitse klanten is tevens Sofort Banking mogelijk. Deze toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank. Sofort Banking kan in 13 Europese landen worden gebruikt.
Betaalmethode van Klarna, Achteraf BetalenIn samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je de volgende betaalmethode aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.
  • Achteraf Betalen
Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.
De kosten voor het gebruik van achteraf betalen  met Klarna zijn een vast bedrag van € 1,00 vermeerderd met een procentuele opslag van 2,99%. Deze kosten worden in de kassa getoond wanneer voor Klarna wordt gekozen.