Veilig online betalen

Veilig en snel een betaling uitvoeren via Mollie.
Lamineerkoopjes maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Bancontact / Mister Cash. Met Mollie kun je veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.
Albyco biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Albyco kun je betalen met de volgende  betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.
iDeal Vooruitbetalingen via je eigen bank met iDeal. Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.PayPal Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op www.albyco.comBelgië De online betaalmethodes die voor onze klanten uit België beschikbaar zijn: Belfius, KBC/CBC en ING Homepay.Duitsland Voor onze Duitse klanten is Sofort Banking mogelijk. Deze toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank. Sofort Banking kan in 13 Europese landen worden gebruikt.