Inbindmachine

Sorteer op:

Sale
De goedkoopste oplossing voor inbinden met standaard 21-rings plastic bindringen.
€39,95 €24,95
De GMP Quickbind 150 is een gebruiksvriendelijke bindmachine waarmee je snel en voordelig, met behulp van thermische bindmappen, kunt inbinden tot 150 vel.
€47,00
Sale
Inbindmachine voor binden met plastic bindringen, ponst tot 22 vel, bindt tot 500 vel! Verstelbare aanleg en uitschakelbare messen voor afwijkende formaten.
€193,19 €139,00
De TB500 van het kwaliteitsmerk Albyco is een handig, snel en voordelig bindsysteem dat werkt met behulp van thermische inbindmappen.
€151,25
Sale
Inbindmachine geschikt voor wire-o draadbindruggen. Ponst maximaal 15 vel, bindt tot 120 vel. Papieropvangbak, verstelbare aanleg en instelbare ponsdiepte.
€232,85 €189,00
Sale
Sluitsysteem voor het inbinden met zowel plastic bindringen als voor wire-draadbindruggen. Werkt gemakkelijk, voor relatief grote hoeveelheden papierwerk.
€283,69 €209,00
Inbindmachine voor het eenvoudig inbinden met behulp van wire/draadbindruggen. Ponst maximaal 25 vel, bindt tot 120 vel.
€279,00
Elektrische wirebind-machine, voor het eenvoudig ponsen en sluiten van wire draadbindruggen, ponst tot 25 vel, bindt tot 120 vel.
€649,00

Inbindmachine

Geen drukkerij, printshop, kantoor of school kan zónder inbindmachine. Overal waar geprint of gekopieerd wordt is een bindmachine hardstikke handig. Lamineerkoopjes levert een bijzondere selectie inbindapparaten, stuk voor stuk handige oplossingen geschikt voor zo nu en dan een paar boekjes, tot stevige productie-oplossingen. Zoekt u wellicht een nog zwaardere oplossing? Bel dan met Lamineerkoopjes, 0162-486286, daar is altijd de beste oplossing uit voorraad beschikbaar!

Een inbindmachine voor professioneel of kantoor-gebruik is gemakkelijk te bestellen bij Lamineerkoopjes. Inbindmachines voor scherpe prijzen. Vandaag besteld voor 15:00u, morgen in huis!

Plastic binden, wire-o inbinden, lijmbinden

Lamineerkoopjes levert drie verschillende typen inbindmachines, n.l. voor plastic bindringen, voor wire draadbindruggen en voor thermische lijmmapen. Alledrie de inbindwijzen hebben specifieke eigenschappen. Om te zien welk bindsysteem in jouw situatie het beste past zetten we ze hieronder op een rij:

Plastic bindringen:
Inbinden met plastic bindringen is een beetje verdrongen door de metalen wire draadbindruggen. Vooral voor grote opdrachten, of waar flexibiliteit en prijs belangrijk is, biedt inibinden met plastic bindringen louter voordelen. De bediening is eenvoudig. Nummer 1 bindsysteem op scholen!

+ Eenvoudig in gebruik
+ Pagina's kunnen makkelijk worden toegevoegd of verwijderd
+ Geschikt voor inbinden tot maar liefst 490 vel, zeer dikke documenten dus!
+ Geschikt voor alle typen inbindcovers, karton en kunststof
+ Voordelig

Wire draadbindruggen:
Inbinden met metalen wire draadbindruggen heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Dat is niet zo verwonderlijk; de machines zijn aanmerkelijk eenvoudiger te bedienen en daarmee is fraai en professioneel documentbinden voor iedereen bereikbaar geworden. Inbinden met wire draadbindruggen biedt een aantal specifieke voordelen:

+ Fraaie, luxe uitstraling
+ Zeer sterke binding
+ Standaard wire 3:1 bindt tot 120 vel, speciale machines met 2:1-ponsing binden tot 240 vel
+ Ook geschikt voor het inbinden van niet-standaard papierformaten
+ Geschikt voor alle typen inbindcovers, karton en kunststof

Thermisch binden met lijmmappen, thermische inbindmappen
Lijmmapjes, thermische mappen, multicovers, thermocovers, verschillende benamingen voor hetzelfde product, een map met aan de voorzijde een transparant, en op de rug en achterzijde karton. De binnenzijde van de rug is voorzien van een thermische lijm, die dus smelt onder verhitting (plm. 150 0C). Het papier wordt in de map gestoken, de map wordt rechtop in de bindmachine gestoken. De machine verhit en de vellen zakken in de gesmolten lijm. Nadat de map is afgekoeld zitten de vellen vast. Klaar.

+ Zodra de machine is opgewarmd bindt het zeer snel in
+ Bindt tot 200 vel
+ Gebonden mappen zijn makkelijk plat, handig bij archiveren en verzenden
+ Voordelig


Terug naar overzicht inbinden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x