Over Lamineerkoopjes

Lamineerkoopjes.nl is een relatief jonge webshop, die zich richt op particulier en bedrijf met oplossingen om eenvoudig je documenten, posters, prints zelf snel effectief te presenteren middels lamineer- en inbindoplossingen met een vlotte, moderne uitstraling.

Lamineerkoopjes.nl is een onderdeel van Albyco Nederland BV. Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikant en zijn daardoor in staat de prijzen voor jou laag te houden. Al deze producten worden in ons magazijn van 2500 m2 op voorraad gehouden. Omdat al onze processen zijn geautomatiseerd, heb je bij ons niet te maken met een minimaal bestelbedrag, maar kun je al vanaf 1 verpakking zonder bijkomende kosten bij ons bestellen.

Order & Verzendkosten?.

Lamineerkoopjes.nl kent geen orderkosten. We vragen slechts een bijdrage van € 4,95 (incl. btw) in de verzendkosten, boven € 50,00 verzenden we franco. Navigeer eenvoudig door de verschillende menu’s en vind die kliklijsten die je zoekt voor jouw klus. Door de samenwerking met GLS, kun je je bestelde producten binnen 24 uur aan huis afgeleverd krijgen. Lamineerkoopjes selecteert op eenvoudig en jarenlang gebruik, een garantie dat j binnen enkele minuten ook echt klaar bent.

Wij verwelkomen je graag als klant, registreer je account vandaag en blijf daarmee op de hoogte van acties en aanbiedingen.

Wij zijn erg benieuwd naar je mening, of mogelijk mis je producten op de site. Wij bekijken graag de mogelijkheden om het assortiment  voor je uit te breiden.

Met vriendelijke groet

Lamineerkoopjes.nl