Lamineren

Lamineerkoopjes is de voordeligste webshop met het grootste assortiment. Professionele kwaliteit lamineerhoezen van creditcard tot posterformaat.

Om goed te kunnen lamineren, of plastificeren, hebben we lamineerhoezen en een lamineermachine nodig. Lamineerkoopjes biedt zowel voor hoezen als voor laminatoren veel keuze.

Lamineerhoezen

Lamineerhoezen, lamineersheets, zijn leverbaar in verschillende dikten, verschillende formaten, in glanzend, in mat, voorzien van perforatiegaten of zelfklevend. Volop keuze dus.

De lamineerhoezen van Lamineerkoopjes onderscheiden zich door twee unieke eigenschappen:

• De verhouding van de lijm (EVA) ten opzichte van de PET-kunststof laag is exact op elkaar afgestemd. Hierdoor wordt lijmsmet in de machine voorkomen en krijgt u het mooiste lamineerresultaat. De speciale lijm bestaat uit twee componenten, een dunne om de oneffenheden in het papier op te heffen, en een dikkere lijm om het papier vast te lijmen met de PET-laag. Hierdoor kan er met een relatief lagere temperatuur gelamineerd worden, of met een hogere snelheid.

• De lamineerhoezen van Lamineerkoopjes zijn voorzien van een antistatische finish. Tijdens het productieproces ontstaat er een statische spanning in de lamineerfolie. Als deze niet verwijderd wordt levert dat een probleem op bij het invoeren van vellen papier in de hoezen. De vellen worden dan zo sterk naar de lamineerfolie getrokken, dat netjes positioneren veel tijd kost. Met de antistatische finish wordt dat simpel opgelost en gaat het nauwkeurig positioneren veel sneller. Een belangrijke tijdwinst, vooral bij grotere oplages

Lamineermachines

De lamineermachines in ons pakket zijn te verdelen in een paar soorten. Lamineermachines voor hoezen met verwarmde plaat of verwarmde rollen, voor A4, A3 of zelfs A2-formaat. Laminatoren met een verwarmde plaat zijn voordeliger, machines met hete rollen leveren een mooier resultaat, vooral bij foto's en volvlakken.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x