Lamineerapparaat

Sorteer op:

De Albyco A4 Laminator Ulam 1.0 heeft een opwarmtijd van 3-5 minuten. De degelijke lamineermachine is een ideale oplossing voor alle voorkomende lamineeropdrachten.
€14,50
Sale
Goedkoop A4 lamineerapparaat van kwaliteitsmerk Albyco!
€29,95 €14,50
Sale
Lamineren en snijden-combinatiepakket, Albyco A4-hoezenlaminator, lamineerhoezen en een handige A4-rolsnijder met extra voordeel: Bespaar € 8,00!
€31,95 €23,95
Sale
PRO versie lamineerapparaat A4 van kwaliteitsmerk Albyco!
€76,26 €49,95
Sale
Professioneel A3 lamineerapparaat uitgerust met 4 rollen. voor lamineerhoezen tot max. 2x 250 micron, doorvoerbreedte 320mm. Nu online bestellen!
€110,83 €59,95
Degelijke hotplate hoezenlamineermachine. A4-formaat, werkt zonder carrier.
€69,00
Voordeligste A2-lamineermachine in de markt, Albyco A2 Pro!
€199,00
Sale
Dit professionele A3 lamineerapparaat is uitgerust met 6 rollen, voor lamineerhoezen tot max. 2 x 175 micron, doorvoerbreedte 335 mm.
€812,43 €499,00
De Albyco 480-R6 is een A2-hoezenlaminator, uitgerust met 6 rollen voor een professioneel lamineerresultaat.
€695,00
Professionele A2-formaat hoezen-lamineermachine, 6-rollen transportsysteem voor hoge lamineersnelheden, voor warm- en koudlamineren. Doorvoerbreedte 470 mm.
€1.146,00
Sale
Professionele hotrol-lamineermachine. Veruit het snelste lamineerapparaat in de markt. Eén A4-sheet in slechts 4,5 seconde. Laagste prijs!
€1.779,41 €1.199,00

Lamineerapparaat

Om te lamineren is een lamineerapparaat nodig. Bij Lamineerkoopjes ben je aan het juiste adres! Lamineerkoopjes koopt lamineerapparaten in zeer grote aantallen.Hierdoor kunnen we ze voor zeer scherpe prijzen aanbieden! En bestel je vandaag voor 15:00 een lamineermachine? Dan kun je morgen al lamineren!

Lees hier meer over de verschillende laminatoren die we aanbieden, of bekijk direct de lamineermachines!

Werking lamineerapparaat

Voor eenvoudig lamineren voldoet het Albyco A4 lamineerapparaat goed. Dit is de allervoordeligste hoezenlaminator dat we aanbieden en die levert een opvallend goede lamineerkwaliteit!

Zoals de meeste eenvoudige lamineermachines warmt dit lamineerapparaat op via een verwarmingsplaat. Deze plaat verwarmt de lamineerhoes waardoor de lijm smelt. Aandruk/transportrollen begeleiden de lamineerhoes door het lamineerapparaat. Doordat de rollers aan de onderzijde en bovenzijde zijn bevestigd, krijgt de lamineerhoes voldoende roldruk mee en worden beide zijden strak tegen het papier aan gedrukt.

Meer geavanceerde lamineermachines werken met infrarood-verwarmde aandruk/transportrollen in plaats van een hete plaat. Omdat de lamineerhoes direct na de verwarming met druk wordt doorgevoerd is het resultaat beter. Deze zgn. hotrol-lamineermachines geven vooral een hogere kwaliteit bij foto's en gekleurde volvlakken.

A4, A3 of A2 lamineerapparaat

Voor aanschaf van een lamineerapparaat is het verstandig om goed na te denken wat ermee moet worden gelamineerd. Onze klanten lopen uiteen van creatieve consumenten tot copy- en printshops.

Een A4 lamineerapparaat is prima als je niet van plan bent A3 of groter te printen. Veel zakelijke gebruikers zijn echter beter af met een A3 formaat lamineerapparaat. Kleine posters of affiches zijn veel opvallender op A3 formaat of nog mooier, op A2 formaat.

Lamineerapparaten die geschikt zijn voor grotere formaten kunnen natuurlijk ook kleinere formaten lamineren. Wanneer je weet dat je soms een A2 lamineermachine nodig hebt, maar veel met A4 werkt, hoef je niet te kiezen. Een lamineerapparaat voor A2 formaat kan sowieso A3 en A4 formaten doorvoeren. Sterker, met een doorvoerbreedte van A2 kun je ook 2 A4-hoezen tegelijkertijd, naast elkaar, lamineren! Dit verdubbelt de snelheid ten opzichte van een A4-lamineermachine Met een groter formaat lamineermachine zijn de mogelijkheden echt eindeloos!

Bestellen via Lamineerkoopjes

Bij Lamineerkoopjes kun je veel verschillende lamineerapparaten bestellen. Dit loopt van de goedkoopste versie tot aan professionele laminatoren met infrarood verwarmde aandruk en transportrollen. Welke lamineermachine je ook wil bestellen, we garanderen dat ze uiterst voordelig en kwalitatief goed zijn voor hun prijsklasse. Voor vragen over het pakket hoeslaminatoren kun je ook onze helpdesk contacten, mail naar verkoop@lamineerkoopjes.nl, of bel 0162-486281.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x