Lamineerhoezen A3

Sorteer op:

Lamineersheets A3, verpakt per 100 stuks. Verschillende diktes.
€21,95
Lamineerhoes Mat A3 (303x426mm). Voor een mooie en degelijke bescherming van uw papierwerk en waardevolle documenten. Per 100 stuks verpakt.
€48,75
Zelfklevende lamineerhoes Sticky back A3 (303x426mm). Gemakkelijk aan te brengen voor uw documenten. Voor archivering, presentatie en bescherming.
€59,75
Lamineerhoezen in A3 formaat bestelt u makkelijk en snel bij Lamineerkoopjes. Bescherm uw documenten met een lamineerlaag. Met een A3 lamineerhoes brengt u een laag plastic aan dat uw document volledig insluit.

A3-formaat

Het DIN formaat A3 is 297 x 420 mm. A3-lamineerhoezen zijn groter, 303 x 426 mm. Dat is rondom 3 mm meer. Die 3 mm rondom is noodzakelijk om het papier helemaal te omsluiten en waterdicht te lamineren. Uiteraard kan een gelamineerd vel papier schoongesneden worden. In dat geval moet er wel rekening mee gehouden worden dat het papier niet meer waterdicht afgesloten is en dus vocht kan binnenlaten.

A3 lamineerhoezen

Onze A3 lamineerhoezen zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn glanzende A3 lamineerhoezen en matte A3 lamineerhoezen. We hebben een breed assortiment, met ook een zelfklevende A3 lamineerhoes. Of ben je op zoek naar een A4 formaat lamineerhoes met multo-perforatie? Handig als tabblad in uw ringbandmap.

Terug naar overzicht lamineerhoezen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x