Lamineerhoezen Zelfklevend

Sorteer op:

Zelfklevende lamineerhoes Sticky back A3 (303x426mm). Gemakkelijk aan te brengen voor uw documenten. Voor archivering, presentatie en bescherming.
€59,75
Lamineerhoes Sticky-back A4 (216x303mm). Zelfklevende hoezen die uw documenten beschermen tegen vuil, beschadigingen en vloeistoffen. Per 100 stuks verpakt.
€32,45
Zelfklevende lamineerhoes Sticky-back A5 (154x216mm). Gemakkelijk aan te brengen bescherming van uw waardevolle documenten. Per 100 stuks verpakt.
€19,45
Hier vindt u een overzicht met zelfklevende lamineerhoezen. Deze zelfklevende hoezen zijn een efficiente oplossing voor het zelf vervaardigen van stickers en etiketten!

Zelfklevende lamineerhoezen

Zelfklevende lamineerhoezen zijn standaard lamineerhoezen die voorzien zijn van een zelfklevende lijmlaag en een schutvel. Met deze hoezen is de inhouse-fabricage van stickers mogelijk. Omdat de 'achter-'zijde voorzien is van lijm kan de zelfklevende hoes ook op ramen gebruikt worden. De gelamineerde print is dan aan beide zijden zichtbaar.

Lamineerkoopjes biedt een breed assortiment zelfklevende lamineerhoezen in A3, A4 en A5. Bestel snel en makkelijk via Lamineerkoopjes. Vandaag voor 15:00u. besteld, morgen in huis.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x