Ringbandmappen

Sorteer op:

4-rings ringbandmappen, het meest praktische en fraaiste inbindsysteem. Met een transparant insteekvak op de voor- en rugzijde. Vulcapaciteit tot 16 mm. Slechts € 1,90 per stuk!
€18,95
4-rings ringbandmappen, het meest praktische en fraaiste inbindsysteem. Met insteekvak op de voor- en rugzijde. Capaciteit tot 20 mm. Slechts € 2,00 per stuk!
€19,95
4-rings ringbandmappen, het meest praktische en fraaiste inbindsysteem. Met insteekvak op de voor- en rugzijde. Capaciteit tot 25 mm. Slechts € 2,10 per stuk!
€20,95
4-rings ringbandmappen, het meest praktische en fraaiste inbindsysteem. Met insteekvak op de voor- en rugzijde. Capaciteit tot 30 mm. Slechts € 2,20 per stuk!
€21,95
4-rings ringbandmappen, het meest praktische en fraaiste inbindsysteem. Met insteekvak op de voor- en rugzijde. Capaciteit tot 40 mm. Slechts € 2,40 per stuk!
€23,95
4-rings ringbandmappen, het meest praktische en fraaiste inbindsysteem. Met insteekvak op de voor- en rugzijde. Capaciteit tot 50 mm. Slechts € 2,70 per stuk!
€26,95
4-rings ringbandmappen, het meest praktische en fraaiste inbindsysteem. Transparant vak op de voor- en rugzijde. Vulcapaciteit 60 mm. Slechts € 3,80 p.st.!
€37,95
De PVC ringbandmappen zijn uitgevoerd met een helder transparant insteekvak op de voor- en rugzijde. Hierdoor kun je deze mappen heel handig personaliseren! De binnenzijde is voorzien van een helder transparant insteekvak van 100 mm breed. Ze zijn geschikt voor gebruik met tabbladen.

De ringbandmappen zijn voorzien van een 4-rings D-mechaniek. Hierdoor blijft de stapel papier mooi recht in de map liggen. Met een vulcapaciteit van bijvoorbeeld 20 mm kun je tot 200 vellen/80 g/m2 binden. De onderlinge afstand tussen de ringen is 80 mm, de standaard voor A4-papier.
 

Bestel ringbandmappen


De vermelde prijzen zijn per doos van 10 ringbandmappen. Bij Lamineerkoopjes bestel je snel en gemakkelijk ringbandmappen. Als je het voor 15:00 bestelt ontvang je het de volgende werkdag thuis of op kantoor. 

Ringbandmappen zijn een stijlvolle, representatieve en flexibele oplossing voor het binden van alle mogelijke documenten.

Representatief
Ringbandmappen van Lamineerkoopjes zijn voorzien van een helder transparant insteekvak op de voor- en rugzijde. Daardoor is het mogelijk de map op eenvoudige wijze professioneel te personaliseren met een mooie kleurenprint, bedrijfslogo, etc. De map verkrijgt dan een heel eigen uitstraling. Het insteekvak op de rug is ook zeer geschikt voor een zelf ontworpen rugtekst.
De ringbandmap is breder dan de A4-vellen waarmee de map gevuld wordt. Dat maakt de map bij uitstek geschikt voor het gebruik met tabbladen. Deze steken dan niet buiten de map. Dat is netter en de inhoud blijft langer onbeschadigd.

Mogelijkheden
Ringbandmappen zijn voor zeer veel doelen geschikt. Door het degelijke 4-gaats D-mechaniek kunnen zowel 4-gaats geponste vellen als 23-gaats vellen toegepast worden. Naast de losse vellen worden ringbandmappen ook veel gebruikt in combinatie met showtassen. De ringbandmappen van Lamineerkoopjes zijn breder dan het A4-formaat, waardoor showtassen perfect passen. Met showtassen kunnen A4-vellen in de map gestoken worden zonder te ponsen. Vooral bij intensief gebruikte documenten bieden showtassen extra bescherming.
Voor het zelf vervaardigen van persoonlijke tabbladen zijn er speciale lamineerhoezen, de zgn. Filex-hoezen. Deze hoezen zijn wat breder dan de standaard hoezen en zijn bovendien voorzien van een 4-gaats perforatie om in een ringbandmap te plaatsen. Met deze Filex lamineerhoezen is het mogelijk nog stijlvoller documenten te presenteren. Ringbandmappen zijn leverbaar tot een inbindcapaciteit van 65 mm, oftewel zo’n 600 vellen. Om zo’n grote stapel papier mooi recht in de map te houden levert ReliurePlastification speciale papierklemmen. Deze worden bovenop de stapel in het D-mechaniek geplaatst. Door de klem te schuiven wordt de klem vastgezet en houdt dan het papier vast. Een papierklem beschermt ook het papier bij een val van een ringbandmap. Als een met papier gevulde map valt, kan het D-mechaniek los schieten en liggen alle vellen door elkaar. Een papierklem beschermt daar tegen, zodat, na een val, niet alle vellen weer bij elkaar gezocht hoeven te worden.

De ringbandmappen zijn ook voorzien van een helder insteekvak van 100 mm breed, aan de binnenzijde van het voorplat. In dit vak kunnen losse vellen e.d. gestoken worden.

Materialen
De ringbandmappen van ReliurePlastification zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Beide typen, de standaard en de FSC, hebben een kern van karton. De standaard mappen zijn omtrokken met vinyl, de FSC-mappen met het milieu-vriendelijker polypropyleen. Beide soorten zijn voorzien van een sterk D-mechaniek. Bij een D-mechaniek liggen de vellen netter bovenop elkaar, ten opzichte van een rond O-mechaniek.

Formaten, dikten

De ringbandmappen zijn leverbaar in een brede range rugbreedtes:

Capaciteit        Rugbreedte
16 mm 25 mm
20 mm 30 mm
25 mm 35 mm
30 mm 40 mm
40 mm 52 mm
50 mm 70 mm
60 mm 90 mm

Afwijkende kleuren, maten en rugbreedtes zijn op aanvraag leverbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x