test banner
Klantenservice
Bent je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Lamineerkoopjes is een onderdeel van Albyco Nederland b.v.
1 Informatie
1.1 Adresgegevens

Lamineerkoopjes.nl
Elschot 2
4905 AZ Oosterhout (NB)
0162-486281

Kamer van Koophandel: 16080577
BTW-nummer: NL8049.83.835 B.01


verkoop@lamineerkoopjes.nl

1.2 Openingstijden

Telefonisch bereikbaar op: 0162-486281

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 t/m 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten

Wij verkopen uitsluitend online. 

1.3 Klachtenprocedure
Heeft u onverhoopt een klacht over onze producten of dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij kunnen uw klacht dan in behandeling nemen en onze uiterste best doen om deze naar tevredenheid voor u op te lossen.

Zodra wij een klacht hebben ontvangen, ontvangt u van ons per e-mail een ontvangstbevestiging. Vervolgens sturen wij u binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.
U kunt uw klacht kenbaar maken via verkoop@lamineerkoopjes.nl o.v.v. van het onderwerp ‘Klacht’.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)


1.4 Wettelijke garantie
Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie is een waarborg dat een product dat u hebt gekocht goed werkt. Een consument heeft recht op een deugdelijk product. Een product moet voldoen aan de verwachtingen die de consument ervan mag hebben. Voldoet een product niet aan wat een consument redelijkerwijs mag verwachten op basis van de koopovereenkomst? Dan kan er sprake zijn van ‘non conformiteit’.
Neem contact op
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »