BetaalmethodenHoe kan ik betalen?

Veilig en snel een betaling uitvoeren met Multisafepay.
Lamineerkoopjes maakt gebruik van Multisafepay, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Mastercard, VISA, Maestro, Bancontact / Mister Cash en GiroPay. Met multisafepay kun je veilig en snel een betaling uitvoeren in je eigen taal. Bovendien biedt Lamineerkoopjes speciaal voor bedrijven de mogelijkheid artikelen te leveren op factuur.

Lamineerkoopjes.nl
 biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen.
 Bij Lamineerkoopjes.nl kun je betalen met de 
volgende  betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.


  • iDeal
 
Vooruitbetalingen via je eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

  • PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op www.lamineerkoopjes.nl.

  • MasterCard of VISA
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

  • Bancontact / Mister Cash
Lamineerkoopjes ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

  • Giropay
Voor onze Duitse klanten is tevens Giropay mogelijk. Giropay toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.

  • Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Lamineerkoopjes, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

  • Op factuur
Speciaal voor bedrijven biedt Lamineerkoopjes de mogelijkheid artikelen te leveren op factuur. Binnen de kassa-omgeving kiest u bij 'Type klant' voor 'Zakelijk'. Vervolgens kunt u uw adresgegevens, KvK- en BTW-nummer invullen. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum. Er kan een creditcheck plaatsvinden bij orders > € 500,00.

  • Rembours
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, en wilt u ook niet via een bankoverschrijving of factuur betalen. Maak dan gebruik van rembours.  
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x