Verzenden, retourneren, herroepingsrecht

Verzendingen
Alle leveringen worden verstuurd via GLS. 
Indien je bestelling wordt verwerkt als 'partijenpost' ontvang je géén Track & Trace code.

Als we een track & trace code verkrijgen, ontvang je een e-mail met het Track & Trace code. 
Gelieve 24 uur te wachten, voordat je je richt tot onze klantenservice.

Voor verzendingen binnen Nederland berekenen wij € 2,95 incl. btw vrachtkosten, orders boven € 50,00 worden franco verzonden.


Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd. Als je op werkdagen voor 15:00u. besteld, word je order dezelfde dag nog verstuurd.

Wij zullen je tijdens je bestelling op de hoogte houden van de status.


Retourneren
Producten kunnen worden geretourneerd op basis van het herroepingsrecht.

Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met de afdeling support op 0162-486281


Herroepingsrecht

Na ontvangst van je bestelling heb je een zogeheten 'herroepingsrecht'. Dit houdt in dat je onder bepaalde voorwaarden het recht hebt om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, en zonder opgaaf van redenen je bestelling te annuleren. Het herroepingsrecht geldt voor het beoordelen van de producten (om te kijken of je ze wilt houden). Je mag de producten beoordelen/gebruiken zodat dat in een winkel ook mogelijk is. Indien daar schade door aan de producten ontstaat, komt deze waardevermindering voor jouw rekening. Na je melding heb je 14 dagen de tijd om de bestelling aan ons te retourneren. De kosten van de bestelling worden inclusief verzendkosten aan je vergoed, maar de kosten voor het retourzenden (uitgaande van een standaard pakket zijn deze gelijk aan de verzendkosten) komen voor jouw eigen rekening. Terugbetaling vindt vervolgens plaats binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, maar niet eerder dan dat wij de producten retour hebben ontvangen of totdat je kunt aantonen de producten te hebben verzonden. Bij het retourzenden dien je altijd te vermelden dat het om een 'retour' gaat en je dient het in een zo origineel/oorspronkelijke mogelijke verpakking retour te sturen. Het bedrag wordt terugbetaald in met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de bestelling is betaald.

Voor meer informatie (artikel 6 en 10) en het modelformulier (onder aan de pagina) kun je onze algemene voorwaarden raadplegen. Het modelformulier kun je gebruiken om een retour binnen de eerste 14 dagen aan te melden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x