Thermo-covers

Sorteer op:

Thermo-covers 20 mm, belijmde omslagen, 180 t/m 200 vellen
€17,99
Thermo-covers 16 mm, belijmde omslagen, 140 t/m 160 vellen
€17,99
Thermo-covers 14 mm, belijmde omslagen, 120 t/m 140 vellen
€17,99
Thermo-covers 12 mm, belijmde omslagen, 100 t/m 120 vellen
€22,95
Thermo-covers 10 mm, belijmde omslagen, 90 t/m 100 vellen
€22,95
Thermo-covers 8 mm, belijmde omslagen, 70 t/m 80 vellen
€22,95
Thermo-covers 7 mm, belijmde omslagen, 60 t/m 70 vellen
€22,95
Thermo-covers 6 mm, belijmde omslagen, 50 t/m 60 vellen
€22,95
Thermo-covers 5 mm, belijmde omslagen, 40 t/m 50 vellen
€22,95
Thermo-covers 4 mm, belijmde omslagen, 30 t/m 40 vellen
€22,95
Thermo-covers 3 mm, belijmde omslagen, 20 t/m 30 vellen
€22,95
Thermo-covers, belijmde omslagen, 2mm, 12 t/m 20 vellen
€22,95
Thermo-covers, belijmde omslagen 1,5 mm, 1 t/m 12 vellen
€22,95
Thermo-covers van Lamineerkoopjes zijn van het merk Albyco. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten. In A4 formaat met een wit glanzende kleur. Van 1,5 mm tot 20 mm, inbinden van een paar vellen tot maar liefst 200 vel! 

De Albyco-thermische inbindmappen hebben een transparante (0,15 mm) voorzijde en een witte achterzijde en rug. De binnenzijde van de rug is voorzien van een thermische papierlijm, die smelt bij verwarming. De mappen zijn leverbaar in verschillende rugbreedtes. Inbinden met thermische inbindmappen is makkelijk, snel, voordelig en representatief. Het bindresultaat is een volkomen vlak document, handig bij verzenden en archiveren.

Inbinden gebeurt met een thermische inbindmachine bijvoorbeeld de Albyco TB500.
Deze thermobinders zijn een eenvoudige en voordelige oplossing voor het inbinden met behulp van thermische bindmappen.

Thermische document-bindsystemen werken op basis van lijm die onder invloed van een temperatuur van plm 150 0C. vloeibaar en klevend wordt. Bovendien trekt deze lijm ín het papier (bij standaard houtvrij offset-papier), waardoor de lijmoppervlakte sterk wordt vergroot. Bij gladde papiersoorten gaat dat wat lastiger. Bij die papiersoorten is het raadzaam te kiezen voor ponssystemen.
Zodra de lijm is afgekoeld is het boekje klaar.

Zodra de machine is aangezet en op bedrijfstemperatuur is, kunnen de mappen, gevuld met vellen papier, in de machine geplaatst worden. Afhankelijk van de breedte van de sleuf kunnen meerdere mappen in de machine, op de verwarmde plaat gezet worden. Dat laat meteen een groot voordeel van deze machines zien; er kunnen grotere aantallen documenten gelijktijdig ingebonden worden.
Na het verwarmingsproces, van gemiddeld zo’n 40 seconden, worden de mappen overgezet op de afkoelstandaard. Dit afkoelen is een belangrijk onderdeel van het bindproces en duurt zo’n 5 minuten. Pas als er goed is afgekoeld kunnen de mappen geopend worden.

Thermische mappen zijn van karton met een lijmlaag in de rug. Deze lijm smelt en wordt klevend zodra er een temperatuur van zo’n 150 0C is bereikt. De voorzijde van de mappen is voorzien van een heldere transparant.
Inbinden met thermische mappen biedt een aantal voordelen. Het gaat relatief snel en ook de machines zijn voordelig. Het is een praktische oplossing voor standaard printpapier. Voor gladde, gesatineerde papiersoorten zijn deze mappen minder geschikt. Omdat de mappen geen bindring in de rug hebben is het resultaat een mooi vlak document, wat makkelijk te archiveren en te verzenden is.

Naast deze handige en voordelige thermische bindmachines biedt Lamineerkoopjes nog veel meer bindsystemen. We denken dan aan Wire-O bindsystemen, incl. de fraaie bindruggen en machines voor het inbinden met plastic bindringen. Ook het overige pakket aan bindmaterialen is spectaculair groot. Schutbladen van karton of transparante kunststof, ringbandmappen van PVC of FSC-gecertificeerd, tabbladen, hechtnieten, boren, verpakkings-machines. Machines én verbruiksmaterialen. 

Lamineerkoopjes levert voor zeer lage prijzen. Door een scherpe inkoop, grote hoeveelheden en intensieve contacten met onze leveranciers zijn we in staat het meest interessante pakket aan te bieden!


Bestel hier uw thermocovers


Bij Lamineerkoopjes bestel je snel en makkelijk thermocovers. Als je het voor 15:00u. bestelt ontvang je het de volgende werkdag thuis of op kantoor. 
 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x